Roodgras

Ik tekende tijdens mijn opleiding Sociaal-Pedagogische Hulpverlening zelf al visual notes – door te illustreren kon ik zodoende alle informatie veel beter onthouden. Beelden zeggen tenslotte meer dan woorden. Later ontdekte ik dat ik  hiermee kon helpen bij brainstormsessies van bedrijven of als verslaglegging van bijeenkomsten. Superleuk om te doen!

Illustreren doe ik al vrij lang; ik heb als striptekenaar al meer dan 10 jaar ervaring in het illustreren en live tekenen op locaties. Met mijn vrolijke, kleurrijke stijl heb ik zodoende al vele stripalbums volgetekend. Daarnaast heb ik als freelancer al vele leuke illustratie-opdrachten mogen doen voor o.a. Gemeente Utrecht, De Correspondent, Malmberg en de Rabobank.

Het illustreren doe ik voornamelijk digitaal op de iPad, daardoor heb ik alle controle over een mooie praatplaat of striptekening. Bij het live tekenen op locatie heb ik vaak wel weer een tas met stiften mee omdat het analoge werken immers ook erg lekker is. Zo kies ik per opdracht  de juiste tekenstijl.

https://www.roodgras.nl/