Coen Vosveld

Als je identiteit ontleent aan wat je doet ben ik in de eerste plaats een stripmaker. De unieke manier waarop een verhaal zich laat vertellen in beeld heeft me altijd geinspireerd en is een belangrijke motivatie waarom ik beeld ben gaan maken. Dit leidde me naar ArtEZ Zwolle, een jaar nadat deze de eerste kunststudie voor het beeldverhaal in Nederland startte en heb ik het geluk gehad een semester te studeren aan LUCA te Brussel, de oudste academische studie naar strips van de Benelux.

Strips moeten gelezen worden, daarom verzamel ik er zo veel mogelijk zo leesbaar en volledig mogelijk op deze website. De leukste voorbeelden van nu zijn;

Carriere a la minute
In 2017 rondde ik de meesterproef af voor ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. ‘Carriere á la Minute’ gaat over ongenoegen, frustratie en controle. Want wie ben je als je identiteit je werk is en je wil veranderen?

24 Hour Comics Day
Is een jaarlijks terugkerende ‘feestdag’, tenminste, als 24 uur lang marathontekenen je idee van feest is. Zelf heb ik zeven keer gronid mijn slaap ontzegd. Want er komen altijd constructieve ideeen en werken uit.


https://www.coenvosveld.net